• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Me fal......

Me fal sigurisht qe kerkoje falje dhe te me kerkojne atehere kur duhet dhe nese duhet jemi njerz dhe kjo i nenkupton te gjitha jo te kem pizma dhe mos te kerkoj falje se ndryshe azgje ska kuptim ky eshte mendimi ime personal ?

Me fal, ti s'ke faj

Me fal nena ime per dhimbjet e trupit qe te kam shkaketuar, me fal nena ime per gjumin e nates qe te kam prishur, me fal per lotin qe ke derdhur per mua, me fal per cdo veprim timin ce kam ber pa vetedije, me fal per cdo shikim timin qe te kam dhen pa buzeqeshje
Me fal Oj NENA IME

Me fal nena ime per dhimbjet e trupit qe te kam shkaketuar, me fal nena ime per gjumin e nates qe te kam prishur, me fal per lotin qe ke derdhur per mua, me fal per cdo veprim timin ce kam ber pa vetedije, me fal per cdo shikim timin qe te kam dhen pa buzeqeshje
Me fal Oj NENA IME
ejaa te te perqafoj fortt po fortttt shummmmmm?????????????????????????

Me fal qe sesht gjdo gje siq ka qen por mund te behet edhe me mir hmmm.

Back
Lartë