Sdo ai me e ba çift ?Pfff e ka par me ate pa xham ai as ja ceka nick fare?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sdo ai me e ba çift ?Pfff e ka par me ate pa xham ai as ja ceka nick fare?
Aha e mire ndjes vdhai math?Sdo ai me e ba çift ?
Deshmitare jehovait??Mos o Zot! As nuk vje ne diskutim nje gje e tille. Kurr!
Kam respekt per cdo njerin dhe cdo njeren. I vleresoje teper edhe po ti njihja realisht do e konsideroje fat dhe privilegj.
Une do i llogaris gjith ktu motra e vllezer ??
Ti japim biberonin direkt kesaj meqe eshte e vogel ?I falet se esht e vockel ?
Keto kohet e fundit sme dukesh shum mire ti ?Ti japim biberonin direkt kesaj meqe eshte e vogel ?
Une????Deshmitare jehovait??
Mqs theUne????
Vajza vogel do varesh turinjte ne fund. Sdo ti heqesh me te zezat nga trishtimi, rri urte he t keqen se skam terezi, jo se skam terezi se kam terezi, po skam terezi me te terezit ty. ?Aha e mire ndjes vdhai math?
Djal i vogel, do te iki hena fare dhe sdo dal me e do mbetesh errsir prndj skam as une terezi tchuss?Vajza vogel do varesh turinjte ne fund. Sdo ti heqesh me te zezat nga trishtimi, rri urte he t keqen se skam terezi, jo se skam terezi se kam terezi, po skam terezi me te terezit ty. ?
U beme hiqja lenkes veja prenges... biberonin, thua ti ? ?Keto kohet e fundit sme dukesh shum mire ti ?
Hiqja lenes e venja prenes esht ?U beme hiqja lenkes veja prenges... biberonin, thua ti ? ?
Ke te drejte moromou ?
Vid vid vid vid vid, po ushqej??Hiqja lenes e venja prenes esht ?
Atehere shok dhe shoqe si ne kohen e xhaxhit ?? ..Mqs the
Tgjith motra e vllezer?
Oj cuc cke qe kruhesh me gjethe fiku ? Hiq pampersin njehere, mbaro klasen e 3te bashke me @Deadly, mer deftesen, meso te thuash permendesh poemen e Çajupit "Ma do xhani nje lofat" pastaj futu ne radhe me shoqet per ne bigbrother albania. ?Pfff e ka par me ate pa xham ai as ja ceka nick fare?
Kam shume pa e hapur fjalorin a do ta tregoj e ty?Oj cuc cke qe kruhesh me gjethe fiku ? Hiq pampersin njehere, mbaro klasen e 3te bashke me @Deadly, mer deftesen, meso te thuash permendesh poemen e Çajupit "Ma do xhani nje lofat" pastaj futu ne radhe me shoqet per ne bigbrother albania. ?
Ehe dua, sa t marosh rradhen e rrasjes ne sylla mbyllazima ?Kam shume pa e hapur fjalorin a do ta tregoj e ty?
Jam kiddo??@Chloé -18 je ti?
A ti je a? ?Jam kiddo??