• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Mbylleni këtu diskutimin, ja kush ka më shumë ndeshje të fituar midis Realit dhe Barcelonës

centos

🅵🅾🆁🆄🅼🆂🅷🆀🅸🅿.🅲🅾🅼
ANETAR ✓
LV
0

auto_Screenshot_21525592078-401x146.png
Sot luhet një ndër sfidat më spektakolare të sezonit, ‘El Classico’, Barcelona-Real Madrid. Gjithmonë tifozët e ekipeve kundërshtare ‘zihen’ me njëri tjetrin kur luhen supersfida se cili ekip ka më shumë fitore, padiskutim që kështu do të ndodhë edhe midis tifozëve të Barcelonës dhe Realit, shkruan Syri.net.

Sa u përket ndeshjeve të La Liga skuadrat janë përballur në 175 herë ku 72 fitore i takojnë Realit, 70 për Barcelonën dhe 30 janë barazime.

Në Copa del Rey janë zhvilluar 33 ndeshje ku Barcelona ka 14 fitore Reali 12 dhe 7 janë barazim.

Në Champions League Reali është 3 fitore Barcelona 2 dhe 3 janë barazim.

Ndërsa në kompeticione të tjera ku përfshihen edhe finalite Superkupave Reali ka 8 fitore 6 barzime dhe 6 fitore për Barcelonën.

Në takime totale Reali është 3 fitore para.

Barca e ka rraf ne bernabeu realin
jo ne kam nou qe ja shqyn farfallen
+ reali sdo ti lodhe lojtaret
se ka finale champions
e mos i demtohet ndonji
fiton Barca per mua

Back
Lartë