Qar eshte kjo gje ju lutem se kuptoj pytjen sorry
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Shon qe dukesh e afte per me bashkuar dy njerz bashk..Vej gishtin ke do se direkte![]()
Nuk e di nese ka ne forum qe duan te martohen , ti njihje nje here ??Shon qe dukesh e afte per me bashkuar dy njerz bashk..
A ma gjen e mua 1 nuse se kam qef ?![]()
Ti bej prezantimin..Nuk e di nese ka ne forum qe duan te martohen , ti njihje nje here ??
Mbleseri =lajmesi, shkuesiQar eshte kjo gje ju lutem se kuptoj pytjen sorry
Uaaaa ne them msit ndermjetsues faleminderit yll??Mbleseri =lajmesi, shkuesi
Asigje. Te luetem.Uaaaa ne them msit ndermjetsues faleminderit yll??
Un jam nga prizreni shum e vertet kam nje antar te familjes po kshtu ky ka lind djal kurse gruja e atij ka qen shtatzan ka then po lindi vajz perhajer do behemi miq dhe kshtu ka ndodhNe Kosove se mbaj mend cfare fshati por mduket anej nga zona prizrenit mbleserite ziheshin qe ne djep, kryefamiljaret e dy familjeve i jepnin besen njeri tjetrit qe te benin krushqi kur femijet te rriteshin. Nqf se gjate rrugetimit te jetes njeri nga femijet humb nje dore , nje kembe apo nje sy ska kthim mbrapa, mbleseria do cohet deri n'fund sipas fjales se dhenë. Kte ma ka tregu nje shqiptar i Kosoves dikur, por mund ta konfirmoj nese eshte e vertete dhe ndonje anetar i forumit nqf se ka dijeni?
Sekretar?Asigje. Te luetem.
Je ne temen e duhur?Dmth mos gjuj mo un?
Un jam nga prizreni shum e vertet kam nje antar te familjes po kshtu ky ka lind djal kurse gruja e atij ka qen shtatzan ka then po lindi vajz perhajer do behemi miq dhe kshtu ka ndodh
Ska gje eshte knaqesij kur diq dij apo eshte informacion i sakt pse jo ?Flm per konfirmimin ?
Me u lodh kot thu ti?Je ne temen e duhur?
E su gezuaKush u martua?
Aq zgjat gëzimi ?E su gezua
Jan gezime te tjera qe zgjasin gjith jetenAq zgjat gëzimi ?