Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ahahahhahahaahha avash avash avash se 39 e bere 40 e ca ti o sa kam qesh ? cin cinSdo ta mbyllesh jeten heret? Po ti sje 20 vjec mor djal ? 40 e kusur vjec do e kerkosh nuçen me qiri ??
Rrofsh vllaDo isha dakort me mbleserin nese do ma gjenin me mbleseri ne Shqipri nje nuse si @Rrelse
Unë nuk do pranoj asnjëherë të martohem me mblesëri.. Kush më do le të vij të më thotë mua dhe jo babit tim apo hallës, ose tezes, dajës.. Dhe nuk i kërkoj leje babit se a më lejon të martohem me filanin ose jo, as nuk e pyes fare. Kur do gjej të dashur, do e marr të dashurin do shkoj në shtëpinë time dhe do ju them prindërve "Përshëndetje kam vendosur të ju prezantoj me të dashurin tim, ne kemi kaq kohë që jemi në lidhje dhe së shpejti do martohemi". Ose do i them do martohemi në këtë ditë, muaj ose vit.Shkuesia (mbleseria) sic e dime ka qene dhe vazhdon te jete nje tradite shume e perhapur ne Shqiptari. Edhe sot ajo eshte mjafte e perhapur ne vendin tone per bashkimin e cifteve permes nje ndermjetesuesi qofte kjo edhe me forma me te modernizuara.
Cili eshte mendimi juaj per kete, ju personalisht do ta mohonit faktorin qe ben ndermjetesin apo dhe do ta pranonit?
Jam krenare që jam feministe. Feminizmi është gjëja më e bukur. ??Mbeseria eshte per ato qe nuk jane te zotet te gjejne partner/e vete keshtu ua gjejne te shpis! ??![]()