Fiks...ta mbeshtes mendimin???Pse i diskriminon njerezit mi? Cka lidhje a esht qorr apo çalok ?njeriu vleresohet nga sjellja dhe vetja e ti jo nga dukja apo mosdukja ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Fiks...ta mbeshtes mendimin???Pse i diskriminon njerezit mi? Cka lidhje a esht qorr apo çalok ?njeriu vleresohet nga sjellja dhe vetja e ti jo nga dukja apo mosdukja ??
Shpresoj mos ti kesh fjale vetem se me teori se i dinke permendesh gjonat ?Pse i diskriminon njerezit mi? Cka lidhje a esht qorr apo çalok ?njeriu vleresohet nga sjellja dhe vetja e ti jo nga dukja apo mosdukja ??
Ata qe me njohin e din se kshu esht e jo vetem fjal ??Shpresoj mos ti kesh fjale vetem se me teori se i dinke permendesh gjonat ?
Ca ska,ka edhe femra me mustaqe...??Epo tket njeren hallall po ka qe skan asnjeren vaj halli pastaj![]()
Keto gjera nuk jan veshtire ne ditet e sotme pasi dhe majmunin ta cosh ne parukieri esetike te del miss!Ca ska,ka edhe femra me mustaqe...??