• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Martinez: Shpresoj ti kemi bërë krenarë të gjithë belgët

Alb

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

martinez-546x350.jpg
Trajneri Roberto Martinez është deklaruar i lumtur për fitoren e Belgjikës ndaj Brazilit në Kupën e Botës. Kombëtarja e Belgjikës ka mposhtur 2:1 Brazilin për të kaluar në gjysmëfinale, ku e pret Franca.

“Brazili ka aq shumë finesë dhe ju e dini se mund t’ju ndëshkojnë në çdo moment, por unë nuk kam menduar për asnjë sekondë se lojtarët e mi do të dorëzohen”, ka deklaruar Martinez.

“Ata (lojtarët e Belgjikës) kanë bërë diçka të veçantë sonte dhe shpresoj që të gjithë në Belgjikë të jenë shumë, shumë krenar. Ata kanë krijuar një histori të mirë dhe ne duhet ta çmojmë atë”.

“Por tani kemi nevojë për më shumë energji për ndeshjen e ardhshme për t’u siguruar që të jemi po kaq të mirë edhe në gjysmëfinale”./lajmi

The post Martinez: Shpresoj ti kemi bërë krenarë të gjithë belgët appeared first on Lajmi i Fundit.

Back
Lartë