• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Marotta flet për Icardin dhe konfirmon negociatat me tre futbollistë

Nete2

ⓃⒺⓉⒺⒹⓎ.ⒸⓄⓂ
ANETAR ✓
LV
0

Marotta u intervistua në Sky Sport Italia për një bisedë të gjatë dhe diskutoi strategjinë e tyre të transferimit.

Ai u pyet për herë të parë në lidhje me Icardin dhe takimin e supozuar midis gruas/agjentit Wanda Nara dhe drejtorit sportiv të Juventusit, Fabio Paratici, transmeton lajmi.net.

”Kam dëgjuar për këtë takim të dyshuar përmes mediave, por nuk kam asgjë konkrete për t’iu treguar nëse janë takuar apo jo. Ne nuk do të kishim ndjerë madje nevojë për ta fshehur atë”.

“Ne jemi të gatshëm të negociojmë me këdo që dëshiron të blejë Icardi, duke respektuar vlerën e këtij lojtari”, deklaroi ai.

Ndër të tjera, Marotta tha se dëshirojnë ta mbyllin sa më shpejtë marrëveshjen me Barellan, ndërsa Dzeko dhe Lukaku janë të dy objektiva për ekipin, por ende nuk ka diçka konkrete. /Lajmi.net/

Shkruar nga: Blendi Bugari

Back
Lartë