• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Maredheniet me vjehrren dhe vjehrrin

Skam vjehrrë. Kam.mbetur në.derë.

Vjehrra nuk te behet,nene,e as vjehrri baba.
Harrojeni se vjehrra po kujdeset per ty sic eshte kujdesur nena jote.
Sado e mire te jete nusja,perseri vjehrra do ta gjeje dicka per te te ulur poshte.
Kam pershtypjen se vjehrrat sidomos ,"kto vjehrrat si shtriga e borebardhes",sillen me nuset ashtu sic eshte sjellur edhe vjehrra e saj me te.
Nese eshte vjehrre qe nuk i fut hundet do ta rrespektoj,ama nese e kalon cakun do di sesi ti vej pikat mbi i.
Ndersa burrit do i them te keqen une nuk duroj ate qe me ka sjell ne jete,e jo te duroj ate qe tka bo koken ty.
Shumica e nuseve durojne arrogancen,fyerjet,ironite e vjehrres per shkak se nuk duan konflikte me bashkshortin e tyre.
E mos na u hiqni sikur shkoni mire me vjehrrat,kur ziheni shpesh me nenat qe ju kane bere koken.
Flisni realitetin,flisni.

Si dhi që jam dihet si do shkojmë.?

Back
Lartë