Po pra pse kot them uneAjo ja pagunte ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po pra pse kot them uneAjo ja pagunte ?
Po mire moj ka pas ajo pa ja paguante ca prb ke tiPo pra pse kot them une
Edhe kjo qendron.Mosha eshte thjesht nje numer ke dhe 16 vjecar me te pjekur se nje 30 vjecar
ja kerkonte ai,dhe ajo idiote edhe thon pale vetem femrst jan materialistePo mire moj ka pas ajo pa ja paguante ca prb ke ti![]()
Po clidhje ka perderisa ja ka pagu ka pasja kerkonte ai,dhe ajo idiote edhe thon pale vetem femrst jan materialiste![]()
Po re poPo clidhje ka perderisa ja ka pagu ka pas![]()
do e ket babin bisnesmen ajo.Po clidhje ka perderisa ja ka pagu ka pas![]()
Ishalla shtohen pra se na grindo e ket babin bisnesmen ajo.
Ca biznesmeni amando e ket babin bisnesmen ajo.
po jo se i bie te shtohen politikanet se ata jan bosa andejIshalla shtohen pra se na grin![]()
mirmengjes interes lolCa biznesmeni aman
Nje shoqen time se ngacmontr fsre njeri sa i iken prindrit gjermani qe e moren vesha ata ju ngjiten se pretendonin ti bente kjo letrat![]()
Rendesi ka te kete lekepo jo se i bie te shtohen politikanet se ata jan bosa andej![]()
Per nje moment mendova dhe une qe kam prindrit gjermani mos me shifnin si letra,une spo i bej dot vet jo me njeriumirmengjes interes lol
po popullit do ja vjedhi se ku do ti gjej lolRendesi ka te kete leke![]()
perhap fjal sikur te dolen letrat per amerikePer nje moment mendova dhe une qe kam prindrit gjermani mos me shifnin se letra,une spo i bej dot vet jo me njeriu![]()
ah sikur,po sbie rrufeja te vendi joperhap fjal sikur te dolen letrat per amerike
kur te turren tgjith lol
Mire jua bejne...po popullit do ja vjedhi se ku do ti gjej lol
Ose ka punuar vetdo e ket babin bisnesmen ajo.