• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Makinat më të mira,sipas jush?

funny-picture-popart11.jpg

Na cmenet mer kjo eshte ekonomike 1 traste bar per 100 km don :p

yyyyeesss please, dont forget desert ndonje cop bakllava, dont be a cheap ass!
Nuk ka mo bakllava ktu lol Veq trilece hahahahaha ta sjell ne vend :p I'm not cheap I will get u some wine believe me is nice :p

Kur Kafsha Del ne rruge :D " Audi A8 L W12 6.0 vetem @Darkness me kupton per kete.

@Frank ajo qe sapo pershkrove ti le per te Deshiruar,jam Dakort per G Class qe esht e mire. :)
Ceshtje mendimesh vlla, pastaj une flas per makina qe fuqine e kane tek koka e pistonit jo neper paketa elektronike.
Kam pare nje turk me nje si kjo makina qe ke nxjerre ti qe i binte me shqelma. Kishte 3 muaj qe e kishte blere te re ne zvicer dhe e kishte lene dinamoja ne lezhe tek servisi i nje shokut tim. Dhe nder te tjera thoshte " Mercedes god blessed you" kishte pasur benz si duket para saj :D

Last edited:
Ore halle s'kemi per te qare ne po erdha do vi me gjujt ndonje kamarjere :p

Ik andej ti se ty do te jap komshien per gru, i mungojn nja dy dhemb po hajt mo dashuri pa sakrifica ska :p

Alessia mba fjalen te ra telebingo shife ca ka shpik mi me ardh ky ne usa be shpikje genius :p

Ceshtje mendimesh vlla, pastaj une flas per makina qe fuqine e kane tek koka e pistonit jo neper paketa elektronike.
Kam pare nje turk me nje si kjo makina qe ke nxjerre ti qe i binte me shqelma. Kishte 3 muaj qe e kishte blere te re ne zvicer dhe e kishte lene dinamoja ne lezhe tek servisi i nje shokut tim. Dhe nder te tjera thoshte " Mercedes god blessed you" kishte pasur benz si duket para saj :D

@Frank kjo qe kam Nxjerr une merr ka jashtzakonisht fuqi ne Kok te pistonit,dhe Audi esht Testuar per Fuqi,me te tjera Makina. Gjithsesi po te sjell dhe nje Shembull konkret si ai qe solle ti.

Alessia mba fjalen te ra telebingo shife ca ka shpik mi me ardh ky ne usa be shpikje genius :p
kte do e cojm direkt tek shpia e bardh te boj nje takim me trumpin u pa puna. Its about time we had something "made in albania" :p

Jam gati ti shkul dhe vetes 2 dhembet e pare qe ti pershtatem vetem te bej realitet endrren amerikane kshuqe maje llafin :p

Un maj llafin, ti mqafsh mu maj dhomet se ste shof dot ashtu :p

Back
Lartë