• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Makinat më të mira,sipas jush?

Te kisha leke do blija nje Maybach kot per fiksim.. :p

Mercedes Benz, Mbreti i sigurise rrugore, e ka prish cik
Muhabetin me A-Class po hajt mo i falet, Makina e radhes qe dua te kem eshte GL 2012 e siper. Kur del ajo ne asfalt breshkat heshtin. :D

Jan e ardhmja nuk ndotin ajrin, kan Intiligjence shume te larte jan high tech , economike, expensive ne blerje camera qe kan kontrollojn dhe shoferin a eshte
Good driver,punojn me bateri dhe panele qe ne alb ka diell 365 days tjeter dhe 20 vjet makinat me diesel nuk jan me ne rruge

(Ps Po hap nji BIN kush doj mund contriboj nji coffe cdo dit:p ,eshte makina qe enderroj)

Last edited:
Mercedes Benz, Mbreti i sigurise rrugore, e ka prish cik
Muhabetin me A-Class po hajt mo i falet, Makina e radhes qe dua te kem eshte GL 2012 e siper. Kur del ajo ne asfalt breshkat heshtin. :D

Me prit ne Lezhe me G Class tim te zi ti çmendim çik milfset :p

Jan e ardhmja nuk ndotin ajrin, kan Intiligjence shume te larte jan high tech , economike, expensive ne blerje camera qe kan kontrollojn dhe shoferin a eshte
Good driver,punojn me bateri dhe panele qe ne alb ka diell 365 days tjeter dhe 20 vjet makinat me diesel nuk jan me ne rruge

(Ps Po hap nji BIN kush doj mund contriboj nji coffe cdo dit:p eshte makina qe enderroj)

Ajo pjesa qe esht Ekologjike esht diçka Pozitive,por ska si Makina me Benzine,ndersa Nafta esht dhe perdoret per Industrin e rende,dhe e kam Lex qe ne 2040 Franca,Anglia e disa shtete te tjera do e heqin nga Qarkullimi.

index.php
Modelli i makines qe kam pasur para 2 muajsh Por qe e hoqa per shkak te nje aksidenti e Po pres te ble nje te till prap. Clk Mercedes

index.php
Modelli i makines qe kam pasur para 2 muajsh Por qe e hoqa per shkak te nje aksidenti e Po pres te ble nje te till prap. Clk Mercedes

Kjo Makine qe ke hedhur ti ketu,esht Model Amerikan :D jo Europian :D

Lol ky eshte modeli qe kam pasur sdi a kam ndonje foto pa targ e te ta hedh ta shohesh

SHum e mir osht Alessia nji pun ben si ai benzi apo tesla me 4 goma ne rruge ecin , renci ka nuk ecen ne kembe me te lag shiu app transport public

Un jam me I thjeshti!

Po flasim per ato ca jane me te mirat, jo ca kemi ne.. se po qe puna ashtu une jam me i thjeshte se ty :p

Back
Lartë