Ndersa per impiantin e hidrogjenit nuk kam info per ne shqiperi se kush instalon perfekt deri me tani se kshu amator ka plot ?Passat B7 - Passat CC Nafte apo C Class Benzine Gaz 2012?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ndersa per impiantin e hidrogjenit nuk kam info per ne shqiperi se kush instalon perfekt deri me tani se kshu amator ka plot ?Passat B7 - Passat CC Nafte apo C Class Benzine Gaz 2012?
Jo jo thashe si makine ca te zgjedh. Nese e marr nafte do e mbaj me nafteNdersa per impiantin e hidrogjenit nuk kam info per ne shqiperi se kush instalon perfekt deri me tani se kshu amator ka plot ??
![]()
Mu sme puno flometri makines ?Ndersa per impiantin e hidrogjenit nuk kam info per ne shqiperi se kush instalon perfekt deri me tani se kshu amator ka plot ??
![]()
Ndroje ver nje tjeter por te sygjeroj te ri jo te perdorur ?Mu sme puno flometri makines ?
Flaometri ?Mu sme puno flometri makines ?
Ti kerkon vemendie me u tall vazhdo sme ben pershtypje mburrja jote ?Nuk e di ca ka eshte e bllokume edhe harxhon benxine si me qen uje ? ju lutem ca mund te boj anonimi123 ?
View attachment 96038
?? tallem mburrem sme bon pershtypje ? cjan kto fjale mo ardi ? mos te pafsha ne plazh ardi_me_kapele ??Ti kerkon vemendie me u tall vazhdo sme ben pershtypje mburrja jote ??
![]()
M Rri mini mo????Flaometri ?
Ty te rrin mire por makines i rrin minimo nuk kalon 2500 gjirot makina ? po e ke benc bo nja 400 mij lek lale ?M Rri mini mo????
A te duket per hajgare apo per info ndaj difekteve ka boll tema me qesh e me u tall ?Pse me u dashka ardh per difekt ktu ?
Kush po bo si humorist meA te duket per hajgare apo per info ndaj difekteve ka boll tema me qesh e me u tall ??
![]()
Vazhdo no koment ?Kush po bo si humorist me
Lale![]()
Jo po se je ty fol gabim se po te shofesh une tkom pyt me harchon shum ? ka edhe nji bllokim ? mos boj piskuriqin me mue se je qeros i omel ?Vazhdo no koment ?
Jo golfTy te rrin mire por makines i rrin minimo nuk kalon 2500 gjirot makina ? po e ke benc bo nja 400 mij lek lale ?
80 mij lek maro pun ?Jo golf
Oooo e kam cu e 20000 kam dhen e lesht kam bo snuk tani ajo ka ik u ka shit ?80 mij lek maro pun ?
Perpos rreshkitjes nuk ke permendur faktorin kryesor qe eshte nxehja e madhe e frenave,ne disheza eshte e domozdoshme qe shkelja e pedalit te frenave te jete sa me e rrall pasi forca e ferkimit sjell tej nxehjen e diskut te frenimit e cila e ben frenimin te pamundur ne nje rast konkret.E mira esht me marsh se me frena mund te rreshkasesh ne kthes te lagura ose me faktor te ndryshem