?????Vazhdo , vazhdo . Lypje te mbare . Ishalla sta jep asnjona ??![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
?????Vazhdo , vazhdo . Lypje te mbare . Ishalla sta jep asnjona ??![]()
Oh tipsi ai daja @Noah po ma lyp qar mendon te ja jap hmm?????
Offffff ku je @Bjondina2019 si ishte puna ca qysh tek me hap se jom gati ????Dhe myll ti kesh ti hap @Ai_Tipi se ka pashaport me tmir ??
Per zotin paske qen i fulliq ti thuj po mka zon rradhen tipsi thuj ka 1 vit qy kom lon bidonin kur tme vi tme vi ?Oh tipsi ai daja @Noah po ma lyp qar mendon te ja jap hmm
Jepja moj se eshte cun i mire e njoh une ???Oh tipsi ai daja @Noah po ma lyp qar mendon te ja jap hmm
Ku du me dit per bidon une se kam arrit ate kohe ???Per zotin paske qen i fulliq ti thuj po mka zon rradhen tipsi thuj ka 1 vit qy kom lon bidonin kur tme vi tme vi ?
Spo enjof andaj kam dilemaJepja moj se eshte cun i mire e njoh une ???
Ma le njeher e te me njohesh ???Spo enjof andaj kam dilema
Heuuu na shpoj ehde ne spo i boka syni drrit dajes ? daje larg asajt se te ze polimeliti ?Ku du me dit per bidon une se kam arrit ate kohe ???
Po ?Ma le njeher e te me njohesh ???
Kam frik se e bejm nje her dhe lyp pastaj shum her hmmmm erdhe pse spo e kuptoj qka po lypni ju hmmmMa le njeher e te me njohesh ???
Amon ri qe se ka kuptu kjo ???? per zogun qe ke ti po bohet fjale ciu ciu harabeli prezent ?Kam frik se e bejm nje her dhe lyp pastaj shum her hmmmm erdhe pse spo e kuptoj qka po lypni ju hmmm
Nje kafe moj aq ???Kam frik se e bejm nje her dhe lyp pastaj shum her hmmmm erdhe pse spo e kuptoj qka po lypni ju hmmm
Un veq red jap hmm.Nje kafe moj aq ???
Po do me me dhene ndonje gje me shume nuk them jo une ??
Sa lloqe ke ?Nje kafe moj aq ???
Po do me me dhene ndonje gje me shume nuk them jo une ??
Jo si ty jo ti direkte lale ???Sa lloqe ke ?
Po skom koh prz them ti shfrytizoj minutat ?Jo si ty jo ti direkte lale ???