Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne rradhe te pare, i lumtur do te thote te kesh shendet te plote, bashke me familjen, mos te kesh kend ne spital apo ne burg.Jam e lumtur dhe shume?aq sa kam vendosur nje mur rreth meje, por njerez qe nuk me njohin e quajne "urrejtje"
Asnjehere ose kurre nje zemer e shemtuar apo nje shpirt i keq nuk do ta donte artin, letersine
Dhe ky mur eshte se nuk ka shoke, nuk ka miq, nuk ka tek shqiptaret, sepse te perdorin, te mashtrojne, te helmojne dhe me pas viktimizohen!
Te njohin nepermjet thashethemeve, e jo nepermjet shpirtit!
A nuk eshte e frikshme?!
Kur pika ime e dobet eshte miresia, nuk zemerohem kurre pas nje zenke dhe pse do doja shume,por nuk mundem!
Do te doja me shpirt te isha ndryshe, te isha e "keqe" te urreja, por nuk mundem!
Dhe arsyeja eshte se plotesimin e lumturise se munguar e kerkojme ne vende dhe njerez te gabuar, besoj une?
Sa eshte zbut ai Milo. Dikur dhe sikur te te puthje me germa ketu te shante e te bente namin. Tani vje Juno, te ngacmon plot perversitet cdo dite dhe ai hic.Ky më ngacmo?