Sa doja me t bo tag me t thon te drejten ? po kam qesh me t modhe kur lexova kte postimin tat ???Nk me paska dal emri![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa doja me t bo tag me t thon te drejten ? po kam qesh me t modhe kur lexova kte postimin tat ???Nk me paska dal emri![]()
kjo eshte bere me e urta e dheut??@Kosoovaarkaa bash nuk i rrin goja I her pushim !!
Kot skan Than te ardht funi I mire, kjo u martu e I ka ardh me dajak a ka ban qef ??kjo eshte bere me e urta e dheut??
kush qesh i fundit qesh me embel?Kot skan Than te ardht funi I mire, kjo u martu e I ka ardh me dajak a ka ban qef ??
Ose ma thart ?kush qesh i fundit qesh me embel?
hidhur thuaj? ama nrm eshte embel?Ose ma thart ?
Hidhur nuk e ka perdor bab as babgjysh ????hidhur thuaj? ama nrm eshte embel?
jo jo thart dhe hidhur sesht njesoj o kola ? ata se kan perdor ti perdore pra?Hidhur nuk e ka perdor bab as babgjysh ????
Ahhaahhaha jo sje,biles ti je e sakt ne mendimet e tua.ju shtua dhe nje Une
Jeee jee ee e une jamUn jam bash fallazan them vet![]()
QA jamJeee jee ee e une jam
U shtu edhe nje me K prasa mire e the @Alea une jam me me D u shtova dhe nje![]()
ti te pakten nga kto ne mes je e ste ven re shum, mua ne list te paren mr A ?sa mire e the @Alea une jam me me D u shtova dhe nje![]()
ti te pakten nga kto ne mes je e ste ven re shum, mua ne list te paren mr A ?
??QA jam![]()