Sa e hume shancin se ai do thonte po po mos e doje per interes .E dua te jet kosovar amn boss zvicerian dhe e ke te garantuar jeten hahahha
Ti duhet t’thoje e du per love mi dreq ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa e hume shancin se ai do thonte po po mos e doje per interes .E dua te jet kosovar amn boss zvicerian dhe e ke te garantuar jeten hahahha
Po lov 2 muaj do i them une pstj ja tregoja une qefiin hahahahSa e hume shancin se ai do thonte po po mos e doje per interes .
Ti duhet t’thoje e du per love mi dreq ??
Tn as vetes spo i besojm dot ca thot tn se thot pastaj hahahah@Kiddo kam hjek dor moti koh![]()
@Lawyergirl te dyjat ike te sigurta !!1. Te iku ne nje planet tjt
2. Te realizohet e para
Virtualisht ?@Lawyergirl te dyjat ike te sigurta !!
Hej ndaj mu duk nje si ftyre e par . Desha ta ?@Plusbellelavie un dje sa ishe per Caffe![]()
Virtualisht ?
iqin hère kam ik ne mars un .?
Un atje kam bo martes mi . ?Kurse une e kam rrug te perditshme po pak me larg marsit hahahha
@Kiddo Ti po ti hhhahahahahKurse une e kam rrug te perditshme po pak me larg marsit hahahha
A ka zvicerian atje lart amn se e kam me merak hahahahUn atje kam bo martes mi . ?
Jam saturn une mos me ngatrro hahahahah@Kiddo Ti po ti hhhahahahah
Ncuq te marrt tumi shalet ty rritu i her ??A ka zvicerian atje lart amn se e kam me merak hahahah
Jo por e kam synim tn, te vjen inat shkon ne zvicer shef super makin emri targes kosovar,goja lengNcuq te marr tumi shalet tu rritu i her ??
@Kiddo jet mizore ju gjeni ne mars dhe saturn ndersa un ngela toksor dhe duart boshJam saturn une mos me ngatrro hahahahah
Hajd me mua ndonje dite hahaha@Kiddo jet mizore ju gjeni ne mars dhe saturn ndersa un ngela toksor dhe duart bosh![]()
Uffff,po spunoi marrim dhe biciklet me dy sendilje ne pse e lodh mendjen kot??@Kiddo punon ashensori deri atje..?![]()