• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Liri apo vetmi?

Une ncuq dua te jem vetem ,te them te drejten kur kisha afer mamin doja qe te largohesha prej saj sepse ndonjeher keshillat e saj me "bezdisnin" por si cdo adoleshent i moshes time ti kritikosh duket e merzitshme.Perher kur me kritikonte mendoja se ajo nuk me donte (budalliqet e mendjes time).Me pas nena ime u largua drejt nje shteti tjtr dhe kam 2 vjet pa e takuar,tn me mungon cdo fjal e saj cdo perqafim,me mungon aroma saj,prndj largesia ndaj njerzve eshte vetmi.Nuk e dua kete lloj lirie
Kemi të njëjtën mungesë..
Me moshën e kupton " a është liri apo vetmi"...

Ajo qe luftoj dhe dua te jem.
E lire por me pergjegjesine time ne lekure. Sepse nuk mund te jete liria ime dhe pergjegjesia e dikujt tjeter kur kaloj kufirin e te qenurit e ndergjegjshme.
Asgje ne kete bote nuk te vret me shume se ndergjegja jote. Nuk flas per njerez pa din e iman, por flas per njerez me tru e zemer✌️

Back
Lartë