Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ai personi e lexon kte apo do ja dergoj nje pellumb ne vesh fjalet tua ?Gjithmonë kam menduar se një person mund të përjetojë lumturinë vetëm një herë në jetë, por me ty e kuptova se lumturia për mua është çdo minutë, çdo sekondë, çdo ditë .....
E lexon dhe çfar te lexume thuj ??Ai personi e lexon kte apo do ja dergoj nje pellumb ne vesh fjalet tua ?
Ehe qenka ketu ?E lexon dhe çfar te lexume thuj ??
Si nuk na shkruajten nje here neve oj @Claa kshu gjonash ??ncnc sa bukur i ka shkrujt epo hë shikon ti.Ehe qenka ketu ?
Mua sme ka bere askush deklarat dashurie ?Si nuk na shkruajten nje here neve oj @Claa kshu gjonash ??ncnc sa bukur i ka shkrujt epo hë shikon ti.
Disa njerez jane me fat?
As mua, une vec per sherr e kom pas menjen?Mua sme ka bere askush deklarat dashurie ?
Ehh ti ke qen dashuru ne nje kohe ?As mua, une vec per sherr e kom pas menjen?
Kush une? mqafsh mu kush ishte se smaj men gjo?Ehh ti ke qen dashuru ne nje kohe ?
Heheh ti ?Kush une? mqafsh mu kush ishte se smaj men gjo?
Qyyyyyyh dhe kte ma njite ncncnc cpaske qene.Heheh ti ?
HahahahahahahhaQyyyyyyh dhe kte ma njite ncncnc cpaske qene.
Ke loja me ciftet gjithe tashurohen, disave u njiten llafet si dreqi???
sjam nga kto anonimet un ... un o i them o si them@Llaqi lere nje mesazh anonim ketu se sdo marim vesh per ke ke ?
Lere fare pra ?sjam nga kto anonimet un ... un o i them o si them![]()
Eeeee lash ???Lere fare pra ?