• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

LGBT? TABU APO ....Dicka qe duhet pranuar gjeresisht ne shoqerin shqiptare!!

Ore sikur t'rrinin nhallin e tyre po ja bejme hallall, por kto dun martesa, dun fmije, dun te drejta, dun t'imponojne ligje ,dun t'promovojne orentimin e tyre neper shkolla ..etj. ??
Pranaj duhen luftu me t'gjitha menyrat sepse me kaq hapesira sa po u jepen neser do i kemi n'parlament, nkryeministri etc

Ore sikur t'rrinin nhallin e tyre po ja bejme hallall, por kto dun martesa, dun fmije, dun te drejta, dun t'imponojne ligje ,dun t'promovojne orentimin e tyre neper shkolla ..etj. ??
Pranaj duhen luftu me t'gjitha menyrat sepse me kaq hapesira sa po u jepen neser do i kemi n'parlament, nkryeministri etc
Po perderisa jan nje cift kan dhe ata te drejta si cdo njeri ?

Une kam pas nje less te puna ku punoja dhe me ngacmonte ?
Gjithmon i kisha frik po tani i kam akoma me frik ?
Tkapin me zor ato, sme ka ndodh se shyqyr ika nga puna shpejt.

Jam shume e lumtur kur shoh njerez te lumtur me zemer.
Keshtu qe beni cka te doni,lgbt or streight is your business just be happy
Nje jete e kemi,ta jetojme ne menyren qe do secili 🤗

Perderisa mua sme perzihen e sme pengojne ne jeten time,bota le te bejne cte duan

Kta ish kan mir 1 hitler me ju dal :p

Perderisa mua sme perzihen e sme pengojne ne jeten time,bota le te bejne cte duan

Ketu qendron dhe problemi. Ti mendon se nuk te perzihen, por ne fakt keta qellimin e kane te futen ne cdo pjese te shoqerise.

Nje nder parullat e tyre eshte " We're coming for your children", qe do te thote se qellimi i tyre eshte te fusin agjenden e tyre ne kopshte dhe shkolla dhe te indoktrinojne edhe bebet, lere me femijet me te moshuar.

Personalisht nuk me intereson se c'bejne keta njerez ne krevatet e tyre, por kur dalin dhe duan me zor te te bejne ti pranosh idete e tyre te semura, ketu ndryshon puna.

Back
Lartë