Gjynah ska pa drit dielli me sy ???Lene mer se do jet nga ato te fushes e pale si e ka hallin?????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gjynah ska pa drit dielli me sy ???Lene mer se do jet nga ato te fushes e pale si e ka hallin?????
Kemi derrasa 7-12-18 ??? o njonen e tjetren bajm cik biznes???Me pak fjal na çat drrasat.
Ste vjen turp?Amon me
Kto te hapmet se i kena edhe tutat e holla ? na morin forma te cuditshme ???? lale vdekt sali lusha per ty sdi si bohet skypja se e kisha hap
Hahaahhahahahaahha a vetem ti femer a ?
Po nuk me shkoje menja qe je te kopshi 1 qershori mga zeri dukesh bajame pjekmeSte vjen turp?
Pu pu pu?
Pse burd doken kta a un per shoqe i thirra???Hahaahhahahahaahha a vetem ti femer a ?
Hahaahhahahahaahha a vetem ti femer a ?
Po i pave me qato veshje vallaj spo don me i pa ma?
Ok hajde na ndrro icik se kom
HahahahahahahahahahahagaggahahahahahahahahahahahahahahhahgahOk hajde na ndrro icik se kom
Duret e zonme duke shkrujt me lorin ?
Mos perfito nga dobesia qe kam per ty?Po nuk me shkoje menja qe je te kopshi 1 qershori mga zeri dukesh bajame pjekme![]()
Qa i shkojn tipit ???Po i pave me qato veshje vallaj spo don me i pa ma?
Mir se te veshi uneOk hajde na ndrro icik se kom
Duret e zonme duke shkrujt me lorin ?
Kam frike nga erresira?@Lori do vish edhe ti ??
Po hall me i qit tbardhat e syze hall mos me i qit ca tboj mthuj ti se tkom edhe nga cezma ferres jena me i lagje ?Mos perfito nga dobesia qe kam per ty?
Do rrifesh?
Esht drite akoma ?Kam frike nga erresira?
O file si u bone ti lale apo akoma me temperaturHahahahahahahahahahahagaggahahahahahahahahahahahahahahhahgah