• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Lajm i madh !!Hiqet dogana Kosove-Shqiperi.

Urra?

Ja vlen thua?
Kampania ku une punoj ka mbi 7-8 vite qe ka hapur filial andej !
Dhe qe kur eshte hapur e shtuna pushim ne kosov ! Ketej nga ne pune. Pse mos te jete me mire? Dhe pagat jan me te larta. Nuk e di per nivelin e jeteses !
kam qen 5-6 here ne kosov dhe realisht me pelqen shume kosova ???
Plus kemi shume antare ketu nga kosova ???

Kampania ku une punoj ka mbi 7-8 vite qe ka hapur filial andej !
Dhe qe kur eshte hapur e shtuna pushim ne kosov ! Ketej nga ne pune. Pse mos te jete me mire? Dhe pagat jan me te larta. Nuk e di per nivelin e jeteses !
kam qen 5-6 here ne kosov dhe realisht me pelqen shume kosova ???
Plus kemi shume antare ketu nga kosova ???
Ah sa leg eni je ti:p
Kemi shyqyr:p po mua sme ngjit me kta te kosoves hic:p

Back
Lartë