• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

LaCrim & Noizy Kanun

centos

🅵🅾🆁🆄🅼🆂🅷🆀🅸🅿.🅲🅾🅼
ANETAR ✓
LV
0

Reperi i njohur Francez LaCrim vjen ne bashkpunim Me noizy me kengen e tyre KANUN

Kënga e parë nga "Persona Non Grata".

Për rikthimin e tij, Lacrim nuk i mungon ambicia. Pas shpalljes së albumit të tij të ri, "Persona Non Grata" që do të dalë më 10 dhjetor, ai gjithashtu lançoi një seri prapaskenash për të bërë atë që ai e konsideron "albumin e tij më të mirë". Për të shtypur edhe më shumë, ai sapo ka publikuar videoklipin e “Kanun”, një këngë e prodhuar nga DJ Kore dhe e cila mbetet në damarin hardcore dhe mafioz që gëzon El Tigre. Dhe pas mafies napolitane, është koha për atë të Shqipërisë...

Kush mund të na e përkthejë?
Pytëëë?

Jo un sun e ngoj u tuta dicka kishe po mqortojn e ma mshojn naj grusht ?

Back
Lartë