Me qense e paske plotesuar kabinetin pushtetar them te zgjithet@Moza presidente ?Waaa ministre e turizmit.. ne zgjedhjet e ardhshme do garantoj zhvillim te qendrushem ekonomik ...![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Me qense e paske plotesuar kabinetin pushtetar them te zgjithet@Moza presidente ?Waaa ministre e turizmit.. ne zgjedhjet e ardhshme do garantoj zhvillim te qendrushem ekonomik ...![]()
![]()
Ty po te bejm Ministre Mjedisi?se ka lek aty?Sqekam un ?
Ncuq nuk du asi post flm nga ty
Nk esht I zanun si post ?Ty po te bejm Ministre Mjedisi?se ka lek aty?
ok rri pa pune hahahaNcuq nuk du asi post flm nga ty![]()
Ne pune jam un mdel e me tepron. Jam e drejte un kto jan poste per te korruptumit .??ok rri pa pune hahaha
un bera zgjedhjen time dhe po te duash ti
ste ben askush ??
si sme pranojn mu hahahaNe pune jam un mdel e me tepron. Jam e drejte un kto jan poste per te korruptumit .??
Apapa feleme per postin.Jam e nerume?Qeveria me femra e forumit Netedy??
Kryeminister- @Rrelse
Zv.Kryeminister- @Dea
M. Shendetsie- @Dee
M. Finance- @Claa
M. Kulture- @Caramele
M. Arsimi- @Luledielli
M. Rendi- @Fiore
M. Turizmi- @Lei
M. Jashtme- @Peperina
M. Punes- @Ersaa
M. Drejtesise- @Tulipan
M.Bujqesise- @STONE_HEAD
M. Mbrojtjes- @EkzoTiiKee
U "ringjalle" ti?!? Hajde na gatuaj naj gje per dark se ka dy dite qe ha vetem sallate nga @Rrelse. Na thau zorret!??Apapa feleme per postin.Jam e nerume?
Un thash se do na gatuaje ti ndonje gje meqe mungova kaq shume?U "ringjalle" ti?!? Hajde na gatuaj naj gje per dark se ka dy dite qe ha vetem sallate nga @Rrelse. Na thau zorret!??
Une vetem Tarator di te bej...???Un thash se do na gatuaje ti ndonje gje meqe mungova kaq shume?
Isha me moralin poshte nga arratisja e ksajU "ringjalle" ti?!? Hajde na gatuaj naj gje per dark se ka dy dite qe ha vetem sallate nga @Rrelse. Na thau zorret!??
E mir,tani qe erdha na gatuaj ndonje gje...me merr me te mira ??Isha me moralin poshte nga arratisja e ksaj
Ku kupton gjë ti?
Tani meqe tu "ngrit" morali, shpalose talentin...??Isha me moralin poshte nga arratisja e ksaj
Ku kupton gjë ti?
Më ha mua??E mir,tani qe erdha na gatuaj ndonje gje...me merr me te mira ??
Ok.Tani meqe tu "ngrit" morali, shpalose talentin...??