• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kush mund te jete valle???

Kohet vin duke civilizu prz plaku i shokut tim kishte dashnore edhe ishte merzit ky i shkreti tha ca tboj na flliqi, edhe mas disa ditesh rastisim me
Plaken e ktit edhe i flas une por nji shoku im nuk e njifte plaken e ktit ? edhe e mori ntel o vlla leje tha se ska faj plaku plaka jote ishte si burr ?

Faji mbetet gjithmone jetim,po burri e ka "armen" e krimit ne dore ?

Une them ti sekuestrojn armen e krimit burrit edhe te vazhdoj shqyrtimi ceshtues mos dalim kot ne konkluzione direkt burri burri ??

Burri qe shkon me dashnoren qe s' shkon me burrin e vet, por shkon me dashnorin qe s' shkon me grun e vet.
Vdekshin te gjithe e te gjitha insha'Allah.

Jo mo pse burri ?

Nje burr nuk tradheton gruan pa arsye: As gruja nuk tradheton pa arsye:

Arsyet jan te ndryshme duke filluar nga shum faktor:
1. S'ka me ndjenja
2. S'ka me tashuri
3. S'ka me kontakte shpirterore e shum gjera te tjera
Nese nuk ka krijoi vetë, sepse cdo vit nderrojne "dashnora e dashnore"
Beji me gruan ato qe ben me dashnoren e shikoje sa shume ndjenja ka!!!!

Apo gruaja, ato qe ben me dashnorin, ti bej me burrin, e nese nuk e do te gjej dike qe do dhe te djalloset jo te degjenerohet me 1000000.
Kaq!

Jo mo pse burri ?

Nje burr nuk tradheton gruan pa arsye: As gruja nuk tradheton pa arsye:

Arsyet jan te ndryshme duke filluar nga shum faktor:
1. S'ka me ndjenja
2. S'ka me tashuri
3. S'ka me kontakte shpirterore e shum gjera te tjera
ekziston divorciiiiiiiii per ket heeeeeeee ndaj jannn gjykataatttt e bejjj ca te dush me tjeter ju dalt ne balll hooooo

Back
Lartë