Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti ?Kush hap rrugen i pari ose si i thojn kush leshon pe i pari ne ciftin tuaj? Dhe pse?
Per ty une hapi kanale autobane e jo me me lshu pe ??Ti ?
oh ç'ma ngrohe zemrën me këto fjalë në këtë mëngjes të ftohtë... ?Per ty une hapi kanale autobane e jo me me lshu pe ??
Koke zgju me hormone ?????oh ç'ma ngrohe zemrën me këto fjalë në këtë mëngjes të ftohtë... ?
![]()
nëse zjarri i dashurisë sime për ty quhet hormone, atëherë po, jam i mbuluar me këtë lloj hormoneshKoke zgju me hormone ?????
(@Plusbellelavie )Eh te lojat jeni te fort kejt me bo pak me hy serioz ja mbathni si miu nga macja ?nëse zjarri i dashurisë sime për ty quhet hormone, atëherë po, jam i mbuluar me këtë lloj hormonesh![]()
p.s. dikush të na ndaj shpejtë se po bëhet serioz ky muhabet(@Plusbellelavie )
Eh te lojat jeni te fort kejt me bo pak me hy serioz ja mbathni si miu nga macja ?
Ti si ato qe pasi kryhet lufta dalin nga bunkeret dhe duan certifikata te ushtarve te rendit te par ???
He qite ca ke ?
Nuk ka mekat me te Madh se te ndash nje dashuri . Se bej kurre te asnje jo me ti prish lumturin vellait tim dhe dashnise time @Jana ?nëse zjarri i dashurisë sime për ty quhet hormone, atëherë po, jam i mbuluar me këtë lloj hormonesh![]()
p.s. dikush të na ndaj shpejtë se po bëhet serioz ky muhabet(@Plusbellelavie )
O Tomë, e ke te kabina flutren...??Te gjejm flutren ijer ?
Si quhet burri i flutres?Te gjejm flutren ijer ?
fluturoshi!Si quhet burri i flutres?
Po tashi varet kupto ti ?Si quhet burri i flutres?