• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kush eshte ushqimi juaj i preferuar?

Skam preferenca fare
Jam e mbarë në ushqim.
Ama nga brumërat lëpihem gjithë kohës.

Ska problem.... ne ushqim sjam nazeli....

un hapa temen por skm dhene mendimin tim akoma ?. jam shm nazelie ne ushqim gjellrat nk i ha pothuajse fare , peshkun as qe behet fjal. nese gatuhet peshk nk vij ne shpi deri sa te iki era :p perndryshe do durojn te brrtiturat pse sme than .dhe vdes per pizza hamburger patate te skuqura (me pak fjal cdo gje qe behet e skuqur ) :)

Flia ???

Pite fli gjellra me gatu buk shpije tamam goc per shpi dmth lum kush do me mari pres oferta ?????????????

Byreku me gjizë është i preferuari im ???.
Ndërsa ushqimi që une e qaj me lot,janë makaronat.

Nuk jam fanse e ushqimit ?. Nuk me pelqen . Νuk ha . Per mua ushqimi eshte te mbushesh barkun kot :p , nuk ka shije per mua ?.
Ps: thone qe byreket i qajj , i gatuaj por nuk i provoj kurre ??

Më pëlqejnë shumë gatimet tradicionale :-Si fli , specat me ajke , gjize ose të mbushura në furrë etj...

Gatuaj mirë tavën e dheut gjithashtu dhe jani me mish .

Back
Lartë