• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kush eshte antare me me shum influenc ktu ne forum ?

@centos se eshte bosi kena fryk mos me i bo like 😛

@Kresha per hater centosit sta prishim ta dish 😛

@Nina me pelqen ka vendosimeri edhe se rru shum 😛

@Fiore o nona po sdu ta bezdis ta boj tag 😛

@Mignonne ta caj gojen 😛

@Bjondina &E e din vet ti 😛🤷🏻‍♂️

@shkupjane llapazone sdi as vet ca flet nai here 😛 si puna ime 🙄🙈

cdo anetar ka te mirat edhe te metat e veta une qe diten e pare edhe deri sot qe jan bere 6 vite une kam kalu mire edhe i pershendes edhe i perqafoj te gjith edhe ato qe sjan ktu 🙋🏿‍♂️🤗🤗😘

@Mignonne ta caj gojen 😛

cdo anetar ka te mirat edhe te metat e veta une qe diten e pare edhe deri sot qe jan bere 6 vite une kam kalu mire edhe i pershendes edhe i perqafoj te gjith edhe ato qe sjan ktu 🙋🏿‍♂️🤗🤗😘
Ta caj ballin u kepute ti 😏

@Mignonne ta caj gojen 😛

Pse ca ke me ma prish o vlla 😁
Mu me germa smun ma prishe kot lodheni 😜

Back
Lartë