• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kush eshte antare me me shum influenc ktu ne forum ?

Mua mu duk si flirtim i viteve ‘97 me serenata posht ballkonit ne fshatrat e korces, per cfar ishte tema?
Kush moj zonjushe tu duk ashtu ty ma thua per pak se vetem ty te duken gjerat ndryshe nga cjan

Un i jam nji mendim pozitiv nji robi . Nje e thekson tjetra thot seranat. Moj shum filma turk keni par ju . Zgjohuni cik ne realitet.

Po un se shpreh mendim moj me nje qe se ke muhabetin ti ose te ndaj fjalet qe thua ti per dike dhe ti jap efektin qe do ti.
O shqipe,a the cili është anëtari më me influencë ktu?
Un thash se është rrelse.
Ndërsa replikën që e bëra qëparë me bold ishte me i tregu herës se t'i mendoje për të si anëtari më me influencë.
Nuk kisha asnjë qëllim të keq.
Relaks

Un mendoj qe ligjin ktu ashtu sic ndodh dhe ne realitet e bejn femrat
Ska asgje me te rrezikshme se nje femer dinake dhe te zgjuar te manipulon sic ja ka qejfi dhe as qe e merr vesh ???
Tani si kush jan ato femra ktu akoma si kam ndare se jam akoma i ri ketu ???
Shumë i ri je Zoti ⚡??

O shqipe,a the cili është anëtari më me influencë ktu?
Un thash se është rrelse.
Ndërsa replikën që e bëra qëparë me bold ishte me i tregu herës se t'i mendoje për të si anëtari më me influencë.
Nuk kisha asnjë qëllim të keq.
Relaks
Po mir se ne menyren qe i bere normale do keqkuptohesha . Se ti nuk the o antarja qe mendoj un eshte relse por i beri thirrje qe te vij ajo te kpusi na nji nga ato te saj e te merrem gjith darken me ate un

Back
Lartë