Ku ne uicap ? me vidiokall?E mir ajde shkrujme![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ku ne uicap ? me vidiokall?E mir ajde shkrujme![]()
SHkruhet videocall ?Ku ne uicap ? me vidiokall?
E provojme njehere ?SHkruhet videocall ?
Po lendohesh pastajE provojme njehere ?
O mevlani 2 tiNo ?
Une eci me moton..
Kçk?
Cdo hash nai bakllava surratit ti nga monika ?Edi Rama !
me lulushin e ti?Unë votova për të ardhmen por me këta të ardhme skemiView attachment 95353
Mendim esht pyetja esht edi rama apo lulzim basha , monika nuk permendet ? kshuqe ska pse tme gjuj ?Cdo hash nai bakllava surratit ti nga monika ?
Do ta hajsh qite gishtin qy ke votu ??? apo ta leshon nbakllava nai rudina ktu qe ka hum si pul e trrullosme ??????????Mendim esht pyetja esht edi rama apo lulzim basha , monika nuk permendet ? kshuqe ska pse tme gjuj ?
Per mu t fitoje ai qe e meriton qe i bjen kush te fitoje t fitoje mu sesht se me intereson se skam lidhje me asnji parti ? po menimi im ishte qe mund ta mori edi mbase e kam gabim po kshu e menojDo ta hajsh qite gishtin qy ke votu ??? apo ta leshon nbakllava nai rudina ktu qe ka hum si pul e trrullosme ??????????
je tu bo shifra lufte kaq po te them ?
Ja paske dhene voten Nismes#????Unë votova për të ardhmen por me këta të ardhme skemiView attachment 95353
Une kom prova ?Per mu t fitoje ai qe e meriton qe i bjen kush te fitoje t fitoje mu sesht se me intereson se skam lidhje me asnji parti ? po menimi im ishte qe mund ta mori edi mbase e kam gabim po kshu e menoj
Un per vete skam votu ?