Ec mos ki inat se ashu jeni juKu dhe kur na qenka vertetuar shkencerisht ? Sille informacionin . LooL
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ec mos ki inat se ashu jeni juKu dhe kur na qenka vertetuar shkencerisht ? Sille informacionin . LooL
Ec mos ki inat se ashu jeni jue kam vertetu vet ?
Me zogun bi ti si te vjershaAaa ti .. shkenca e chatit ? ti bien edhe me zogun ne ajer duke fluturuar.?
Me zogun bi ti si te vjersha![]()
A fluturo ti ?Ti ti ? se Une jam femer .?
A fluturo ti ?
???? amon se je e nolt ? spo tboj qefin se ke shale tbokor po je analiza ti ??Ku dhe kur na qenka vertetuar shkencerisht ? Sille informacionin . LooL
Qe te qartesohemi sakte mo .. jo per gje .?????? amon se je e nolt ? spo tboj qefin se ke shale tbokor po je analiza ti ??
Na mallengjeve me kte qe the ??Ndjenja nuk ka percaktim gjinie mendoj un. Ajo vjen ne momentin qe dikush shikon ate qe pelqen dhe deshiron dhe pastaj rritet dhe mere formen e plot te daculise.
Do kartopecet te fshish lotet,? ?Na mallengjeve me kte qe the ??
Jo jo leje te rrjedhin ?Do kartopecet te fshish lotet,? ?
Te pastrohen sykat,me mire leri.?Jo jo leje te rrjedhin ?
Jam dakort por jo plotesisht dakort.Te pastrohen sykat,me mire leri.?
Ti nuk ishe dakort me iden time,??
Pika qe nuk je dakort kush eshte??Jam dakort por jo plotesisht dakort.
Pika qe nuk jam dakort eshte pjesa qe the nis si pelqim dhe mer formen e dashurise.Pika qe nuk je dakort kush eshte??
Ti dmth ?Shalaxhinjte.
Kush e thote kete?Femrat, por mashkulli kur bie brenda veshtire te dali me ?