• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kur të bie telefoni...

Tplasshin llamatinat e sajve
A se lexon pri kuksi a??

Or taj llamatinat i kam top une po keshtu sikur flet dibra prandaj thash ??

"Or taj" e perdor edhe kukesi?

Llamatinat e sajve!!! Or taj kjo eshte dibranisht nuk eshte kuksianisht!! ??

Varet me ke flas psh babit i drejtohem “o papitooo”….kur flas me personat e zemres “po me thuaj drit ,jet , dashuri “ lol ..nuk ka nje pergjigje standarte ne zhargonin tim per kte pjes ?

Nese therret dikush qe se njoh: "Alo urnoni" apo vetem "Alo". Nese m'therret ndonje shok, i kam ca menyra si i pershendeti :p

heeee

pooo
me pas si me fiksun se disa persona kur thoja keshtu nuk me pergjigjesh ne telf nese nuk u thoja po zemera??

He re ..!
Ca do?
Ca ke?
Te mar pak me vone.
varet se kush me mer ?

Po edhe Urdhero me ata qe nk i njof mire ndersa me familjaret Hèè ??

Back
Lartë