Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Je bere nji dore mi moter ?Na ik gjumi na ik oreksi???
Dieta me e mire per karantine???Je bere nji dore mi moter ?
Ne jena bo si komardare nga dasuliaDieta me e mire per karantine???
Mendoja se do thoja me kaplon histerizmi ?Kur jemi dashuruar se mbaj mend per sa kohe truri as shikon as punon?
????Se ka emrin lara ????kurr se msove te hongert mortja ??e ka bardhoshja ???@Pinki hec ijer tregoji ca dashurie ke ti kur bo galina mjes rrukuku ?❤ Ajo eshte dashni edhe kur mush bidonat me qumesht te lara
Hic menja mfal se me ngatarru emrin e lares hy ne hasmeri me plaken e narit leje pastaj ti shash vicin qe e ka stervit vet????Se ka emrin lara ????kurr se msove te hongert mortja ??e ka bardhoshja ???
Hahhahahahaha lot ??Hic menja mfal se me ngatarru emrin e lares hy ne hasmeri me plaken e narit leje pastaj ti shash vicin qe e ka stervit vet![]()
Leje se jam merzit morro ? ?? ti bofsh hajer qe mbo nai like per zotinHahhahahahaha lot ??
Lush tka merzit ti bim lale ??? 3 engjejt e vegjel si jane ?Leje se jam merzit morro ??? ti bofsh hajer qe mbo nai like per zotin
Me bjer mu lale ? marshalla rriten u ka bo ajo shurrsja vogel tani do iki ta mor ta qis ???? yll marshalla ca kalamoni si baba vet ?Lush tka merzit ti bim lale ??? 3 engjejt e vegjel si jane ?
Hahahaha te vdes per bukuloshen e vogel . Puci fort te 3 po me shum ate te voglen ??Me bjer mu lale ? marshalla rriten u ka bo ajo shurrsja vogel tani do iki ta mor ta qis ???? yll marshalla ca kalamoni si baba vet ?
Si nuk u dashurova njehere une sa te me ike oreksi ca kohe te humb disa kg ?Na ik gjumi na ik oreksi???