• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kur ne chat dikush thote "Mos me permend NICK"

???Duket sikur e ke bo per mu ket temën.
Gjithsesi nuk kam qen në chat asaj kohe ??
Po tashti kur uu thu mos e prek ose mos e përmend,ta përmendin ma shum.
Po ta prekin m,ta prekin se sbohet nomi.(nickun)

Ne rastin konkret ekziston mundesia e ignore ,psh /ignore nick at person qe nuk deshironi te prek emrin kshu qe shmangen debatet .

Sinqerisht aq sa me ka bere te qesh kjo shprehje po aq me ka bere dhe pershtypje kur e lexoj te perdoret.
Akoma me shume me ben per te qeshur kur kembengulin me nje bindje besimi qe thua se...ndodhen diku jashte ne rrethin shoqeror dhe dikush ua permend EMRIN por, ej pse me ngacmon? me ler te qete!
Qetesohuni njerez, ne chat jemi, dhe eshte mese normale te dallohemi pas nje NICK, pastaj nuk eshte aq shume e nevojshme ti pergjigjemi cdokujt qe therret NICK tone!
Personalisht rastis te kem NICK miku dhe fatkeqsisht (per mua) kushdo qe perdor fjalen miku, akoma dhe ne rastet kur nuk me drejtohen mua, me lajmeron mirc dhe te jem i sinqert eshte paksa e bezdisshme.
Por prap nuk eshte aq e bezdisshme sa ti them dikujt "Ej boll shkruajte miku sepse eshte NICK im".
Nuk e di kot me erdhi ky mendim, por do me interesonte dhe ndonje mendim tjeter nga ju :D
Kurr ma mir ske fol ??mos ma prek nick ja Allah

Kam ca kohe qe s hyj me ne chat

Back
Lartë