• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kur mbaron dita, ku perfundon ne shpirtin tuaj, apo ne horizont?

Nuk e ve re gjithmon perendimin . Merem me telefon dal xhiro. Esht dicka e bukur por jo gjithmonë e ve re. Nji ditë ishte shumë i bukur, gjithë qelli mori nji ngjyrë magjepse. E kam kapur foto.

Attachments

• 20210502_195256.jpg
    20210502_195256.jpg
    4.9 MB · Shikuar: 3
I lumtur...sepse e di qe neser vjen dite e re...cdo here qe do perendoj...dita e re do vij..eshte e pasangshme...prandaj njerzit duhet te nxjerin msime dhe nga kto fenomene te thjeshta ??

Nuk i kushtoj rëndësi të përditshme përveçse në ditët e pushimit..

Babai im i ndjerë , çdo pasdite, veçohej dhe ikte...një ditë u bëra kurioze dhe e ndoqa nga larg me sy...
Ulej në njërin nga stolat që e kish më të qartë pamjen dhe e veshtronte deri në fund...
Kushedi çfarë bluante në mëndjen e tij..siç po perëndonte dielli dhe atij po i perëndonin ditët..e donte aq shumë jetën sa dukej sikur po gjente shpresë në pamjen që përcillte çdo mbrëmje..

Secili e interpreton si do perëndimin, unë e shoh si diçka romantike, të bukur, me shpresën se po vjen një ditë e re...

Nuk i kushtoj rëndësi të përditshme përveçse në ditët e pushimit..

Babai im i ndjerë , çdo pasdite, veçohej dhe ikte...një ditë u bëra kurioze dhe e ndoqa nga larg me sy...
Ulej në njërin nga stolat që e kish më të qartë pamjen dhe e veshtronte deri në fund...
Kushedi çfarë bluante në mëndjen e tij..siç po perëndonte dielli dhe atij po i perëndonin ditët..e donte aq shumë jetën sa dukej sikur po gjente shpresë në pamjen që përcillte çdo mbrëmje..

Secili e interpreton si do perëndimin, unë e shoh si diçka romantike, të bukur, me shpresën se po vjen një ditë e re...
Perendimi i diellit eshte ngushellimi me i bukur i nje zemre, duke u lutur qe te harroje apo te kete dike.
Eshte ikona, qe lutesh per te nesermen, te jet me e bukur dita qe vjen, me e paqte!
Perendimi eshte xhepi i loteve, nga shikime te braktisuna.
Eshte muza me e bukur per tu shkruar!
Te pershendes dhe faleminderit per kete perceptim te bukur!

Back
Lartë