• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kur keni dicka?Dhe ju pyesin ca ke?A pergjigjeni sakt?

Varet kush me pyet

Varet se kush eshte ai qe te pyet...nese vertet ja vlen dhe eshte dikush qe te pyet per ta ndare hallin bashke,pse jo ja tregoj.Sepse njerez jemi dhe cdokush ka nevoje per tu shprehur me dite qofte dhe per te te degjuar hallin qe ke.

Varet se kush eshte ai qe te pyet...nese vertet ja vlen dhe eshte dikush qe te pyet per ta ndare hallin bashke,pse jo ja tregoj.Sepse njerez jemi dhe cdokush ka nevoje per tu shprehur me dite qofte dhe per te te degjuar hallin qe ke.

Une pergjigjem gjithmonë jam mire ( @Master apo jo ?????

• Përqafime
Reactions: ...
Jo.

Nese e di qe personi qe me pyet do me ndihmoje.qoft edhe nje fjal ja them sakt,,
Nese e di se e ka kot per fjal,them mire jam sju tregoj,

Back
Lartë