5.5 un politikane hmmm Nein
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Un isha politikane ke besim tek un ti hmmIshallah po na del ndonje politikan i mire tek forumi tna e rregulloj ket vend ?
Ta paska gjet?Diktator?! "Nuk jam un Diktator, s'te detyroj me zor"-cit Elita 5?
Forumi do te votonte ty,nqs do te kandidoje per kryeministre Shqiperie,ne besojm tek ty ??Un isha politikane ke besim tek un ti hmm
Ma hap nje sondazh pra ta shofim sa me besojn mua hmmmmmForumi do te votonte ty,nqs do te kandidoje per kryeministre Shqiperie,ne besojm tek ty ??
Me ke zen ngusht ? thuaj ndonjeres se une nuk e di si behet sondazhi ?Ma hap nje sondazh pra ta shofim sa me besojn mua hmmmmm
Un tek ty kerkova hmmmmm gjindu disi mbaro punenMe ke zen ngusht ? thuaj ndonjeres se une nuk e di si behet sondazhi ?
Me qen dhe ti diktator moo ?Diktator?! "Nuk jam un Diktator, s'te detyroj me zor"-cit Elita 5?
Nuk jam Diktator, jam tolerant... ??Ta paska gjet?
Forco krahet...??Qenkam muratore?
Unë mikrofonin mbaj.?Forco krahet...??
Dhe presidente te dyja?Qenkam muratore?
Jam korriku shpirt. Një gamë me profesione?Dhe presidente te dyja?
Un jam gushti nje presidente ?Jam korriku shpirt. Një gamë me profesione?
"Kur kujtoj ditet e korrikut, lotet me pikojne..."-a si e ka pas ajo kenga se e kam harruar.??Jam korriku shpirt. Një gamë me profesione?