Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neve give up pra ?Po bej gati 7 vjet nchat...u plakem aty?? se kur do largohem sedi dhe pse e kam rrallu pak?
me kujtohesh edhe pse mbaje hunden perpjet????Para 3 vitesh po kerkoja disa informacione per punen,e u gjenda para ketij formati.
Me shtyu kureshtja u futa dhe faaaap cte shoh? Ne fillim mu duk dicka kot. Thash jallaaaaaaa jallaaaa, pastaj i ambjentova disi.
Per sa i perket largimit tim nga chati se kam mendu akoma me seriozitet,por do filloj ta rralloj pranin time aty. Deri sa me u largu perfundimisht.??
Ne pergjithsi vinjol ...kerkoj ndjes mbase nuk isha i qart me lart!Ne chat ??? Ne cilin server ??
Kur tgjejsh I burre ke per tna braktis. Do tna mungosh sh ?Diku tek 5 6 vite,vitet e para me shum shkeputje.
Kur do e le ? Boh.. rradhe futem por definitivisht nuk e di, do vij momenti vete.
E more si detyrim sorry ? asgjo nuk du rrofsh je shum e mire ?Ja ta shuaj une kuriozitetin per vete.Kam hyre ne chat nga janari dhe ne shkurt jam rregjistruar ne forum.Do gje tjeter?