• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kur eshte hera fundit qe keni kerku falje?Per cfare?

Sot i kerkova dikujt qe e kam shum xhan falje.
Sepse e zgjata pak si shum muhabetin e u solla pak keq. ?

I thash plakes mfal qe te rrejta se nuk eshte nis autobuzi sot me te sjell ilacet se e shkreta i priste neser ?

Shum her kam kerku falje
Por esht me mir me qen me e fort
Me indiferente mos me mar gjithmone fajin persiper.
Sot nuk njihet e mira dhe e keqja.
E kam pas bo vet kete gabim e vjen i moment thu mjaft.
Me mir e fort e mos me kerku falje per i arsye me te vogel
?

Ti kërkoj falje për ndonjë gjë që mund të kem bër gabim, nuk e mbaj mend ndoshta para një muaji.
Mua më është bër refleks dhe për gjdo gjë them më fal, psh i them më fal të lutem mund të pyes ktë atê, ose më fal por nuk po e gjej x ose y gjë më ndihmon dot ..
Saqë më bezdis kjo fraz ndonjhër duke e përdorur kaq shum ???

Sot I kerkova mamit falje....
Sepse me ka thene mos rri me zgjuar mbas ores 12 të mesnates sepse nuk zgjohesh dot ne mgjes ?
Edhe se kam zbatu Por do e zbatoj kismet?
Para 3 muajesh kam kerku falje:
Se kujt mbetet anonim.
Dhe dua te them se njeriu nga gabimet meson.
Nese e perserit gabimin atehere quhet gabim me i rend por qe sfalet mo.??

Une kerkoj falje me qetesu shpirtin tim, per asgje tjeter.
Dhe kush pranon se ka vepru gabim dhe kerkon falje, ka nje zemer e mendje fisnike.
Sepse nuk eshte e lehte te mundesh egoismin tend, perkundrazi.
Eshte gjeja me e veshtire qe mund te bej dikush?

Back
Lartë