• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kur dicka nuk shkon ashtu sic do,ti cfare ben?

Do shkoj sesben mireee nuk lodhem kurr pa dal e imja ahahahah e kam koken gur ??

Ka plot gjëra që s' na shkojnë siç duam. Ajo çfarë unë evitoj gjithmonë është, të bërit plane..këto nuk më shkojnë asnjëherë siç dua..ndërsa për të tjerat edhe pse përpiqem në maksimum të ecin gjërat kur çalojnë asgjë sbëj, jo se sdua unë apo më mungon këmbëngulja por nganjëherë duhen lënë gjërat të marrin rrjedhën e tyre vetë.

Une e lej te bej qejfin e vete deri ne fund, pastaj kthej e bej timen.

Mduket si ajo macja 1e nuk bie n shpinen e vet asiher
Kshuqe me patjeter dua ta bej ashu sic dua un te dali

I boja para llogarit o lucky po sme doli se boj qe ne fillim edhe pse mund te jet e mare ?

Back
Lartë