• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kur dhe,si jeni njohur me partneren/in aktuale...

Te paren te dyten ne shkolle te treten ne budapest kte qe kam tani e njoha nga shtylla zanen. Dmth i rregulloja linjat asaj dhe ja rashe brenda

Nje dite te bukur duke lshu lopt e shof duke kalu Kanalin e floket po i fluturonin si krahe Mushkonje e fillova ti kendoj kengen e dashnise....

Moj e mira me floke te zi
boll merak po bahem nty,
moj e mira qe po fluturo
kam do grun nmulli a po e co
Moj e mire me sy te zi
sdu per gru po te du per shpi.... etc

valla djal boll mire tha e paske zanin, se me te pas ty afer Torishta e sigurt se as Ujku nuk ofrohet.
e kshu u lidhem me Kanotjere :lolx:

Vinte gjithmon ke puna... Un beja sikur se shikoja... Sja verja fare... ????...
Se e dija po te kryqezoja syt e tij magjikisht mendja ime shikonte nje oqean te plotjetshem dhe kaskata, q me zhurmen e tyre, gjethet e vyshkura kthenin n jet, t gjelberta....

Na tregoni se si jeni njohur me partnerin/en aktuale.
Pranvere,vere,vjeshte,apo dimer?
Dhe ju lutem personalizojeni me foto momentin e njohjes.
☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄
Une jam njohur ne stinen e veres:
Gjate nje shetitje buze detit.

View attachment 23686
Une duke gjuajtur peshk ajo po kalonte me not grepi u bo sebep sepse pa dashje ngeci diku ?

Nje dite te bukur duke lshu lopt e shof duke kalu Kanalin e floket po i fluturonin si krahe Mushkonje e fillova ti kendoj kengen e dashnise....

Moj e mira me floke te zi
boll merak po bahem nty,
moj e mira qe po fluturo
kam do grun nmulli a po e co
Moj e mire me sy te zi
sdu per gru po te du per shpi.... etc

valla djal boll mire tha e paske zanin, se me te pas ty afer Torishta e sigurt se as Ujku nuk ofrohet.
e kshu u lidhem me Kanotjere :lolx:
Paska qen breshk cdo zhuljeta nkanal ????

Back
Lartë