• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kur dhe,si jeni njohur me partneren/in aktuale...

Me partnerin tim aktual,sjam njohur ne net.
Por sapo ta njoh nje verdall aktual ,do ua bej me dije hahahahahahaha.

Me Vivian jam njohur kur nje nate une isha i ftuar nga nje grup miqsh ne nje nga kafenete e mia te preferuara,ne nje vend qe duhej te ecje gati 10 min neper shkalle kalldremi,e majtas djathtas kish dyqane te vogla me gjera karakteristike.

Une me shoqerine,e Vivian me shkollen e saj. :cool:
Me Shqipen ,ish deshira e mamase se e quante goc per shtepi ):unsure:

Sa here takoj Shqipen,me kujtohet e Vivian.

Shqipja thote romanca eshte ceshtje aktrimi,e madje e fallco.
Dora e Shqipes ne krahasim me ate te Vivian me duket me e madhe se dora ime. :oops:
Vivian studionte ne akademine e arteve ne Viene.

I kam ne memorie shume te fresketa te dyja,prandaj po i supozoj si aktuale.:rolleyes::in

Me Vivian jam njohur kur nje nate une isha i ftuar nga nje grup miqsh ne nje nga kafenete e mia te preferuara,ne nje vend qe duhej te ecje gati 10 min neper shkalle kalldremi,e majtas djathtas kish dyqane te vogla me gjera karakteristike.

Une me shoqerine,e Vivian me shkollen e saj. :cool:
Me Shqipen ,ish deshira e mamase se e quante goc per shtepi ):unsure:

Sa here takoj Shqipen,me kujtohet e Vivian.

Shqipja thote romanca eshte ceshtje aktrimi,e madje e fallco.
Dora e Shqipes ne krahasim me ate te Vivian me duket me e madhe se dora ime. :oops:
Vivian studionte ne akademine e arteve ne Viene.

I kam ne memorie shume te fresketa te dyja,prandaj po i supozoj si aktuale.:rolleyes::in

Sa filozofon edhe ti

Back
Lartë