• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

KUKESI - FK PARTIZANI

AK__47

ULTRAS.GUERRILS
ANETAR ✓
LV
0

Rikthehemi aty ku enderrat bohen realitet si me kap 77777 me bet 50 ashtu fitohet dhe kampionati nga kampionat ne fuqi....BASTARDIZIME GJITHANEJ !! 14 Prill ora 14:00 ne stadiumin e pathatheve te quksit per 3PIKET , per fanellen , per HISTORINE e legjendave , dhe AGAINST QUKESI-T....FORCAA DEMATTT E KUQQ

Fito safet gjici

Yep
Fito kukësi or ti :p

Amon se dhe @dalip i marshalla e ka çu partizonin kto 3 ndeshjet e fundit :p
Paskemi mik tperbashket :p

Realisht kam qen tifoz i vllaznise edhe jam.
Me pelqejne shkodranet si lujn futboll pavarsisht se kto vite ka ra shum.

Me Halilin kam honger shum Dasma dhe osht shum funny mbasi pi 4 5 dopjo raki del e kendon konget e Reshit Bokes (Kushuri i veti) :p

Hahahaha
Mpelqe Tonito se esht i apasjonum pas partizonit.
Kuksi Fiton dhe ai trajneri osht shum i pergatit :)

Un jam me Halilin e Tirones se e kam mik :p
Me qene i pergatit nuk vje me drejtu kuksin po kishte nejt ne austri te naj skuader inferiore me ba histori.....pervec sidrit gurit tjeret as 2 pare si bajne

Me qene i pergatit nuk vje me drejtu kuksin po kishte nejt ne austri te naj skuader inferiore me ba histori.....pervec sidrit gurit tjeret as 2 pare si bajne
Cdonjeri ka mendimin e vet dhe menyren si i shikon levizjet e trajnerit. Sot per sot ai dhe Ze Maria po japin shume me skuadrat e tyre. Spo flas per skenderbeun se kan bo shum pislliqe dhe buxheti qe shpenzojne ne merkato e ben si ekip ta nxjerr jasht loje trajnerin :)

Mua mka ardh disa here nshpi e kuvendonte me babin.
Eshte sh karizmatik si natyre.
Se km pare qe kur e rrezoi vllaznia tironen.
Gjithsesi kta presidentet e klubeve kur behen bashke jane funny.

Skenderbeu ka ba pislliqe ne europe sic i ka ba dhe kukesi e kane ba lekun e jetes.....sot kukesi zduhet te ishte ne superiore qe me ndeshjen e fundit ne kampionat me beslidhjen 3-0 per beselidhjen pjesa pare 200mije euro pjese dyte 3-4 per kukesin

Cdonjeri ka mendimin e vet dhe menyren si i shikon levizjet e trajnerit. Sot per sot ai dhe Ze Maria po japin shume me skuadrat e tyre. Spo flas per skenderbeun se kan bo shum pislliqe dhe buxheti qe shpenzojne ne merkato e ben si ekip ta nxjerr jasht loje trajnerin :)
Tjesh i sigurt qe cdo ekip shqiptar ka bo pislliqe nga superiorja ke liga 2.Skenderbeu eshte ekip model ne shqiperi dhe i vetmi qe na afron pak me klubet europiane persa i perket organizimit.Pislliqe do behen sic behen ne te gjithe boten e futbollit sot,gjera qe dihen por nuk dalin.Te mbash 1 ekip futbolli ne shqiperi eshte e pamundur sepse ne sbqiperi futbolli nuk gjeneron te ardhura si jashte ku marrin miliarda nga te drejtat televizive..stadiumi..sponsorat..etc.

leket e biletave dhe te drejtave ai i mer apo i mer ti ???
Vlla. Une nuk marre as jap asgje.
Une thjesht punoj dhe paguhem nga eprori im.
Skam lidhje me asnje nga klubet perveçse kontakte pune.

forca apollonia

@AK__47 me vjen keq që ike ne Kukës dhe po ktheheni si deshtakë.
4 petulla i hëngrët lol:p

Back
Lartë