Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ketu, ke plot meshkuj qe mbushur me amore.Jemi sengellejshen ? ku me e gjet ate te shkret dashuri se spo na merzitet hic.
Pastaj kalojm dashuri familjare, shoqerore vallaj hic s'me eshte merzit ? ndjenj e mire pozitive keshtuqe..
A thua ?! Se un per vete nuk shifi gjo???Ketu, ke plot meshkuj qe mbushur me amore.![]()
Mshif mire iher.A thua ?! Se un per vete nuk shifi gjo???
Sa trasparet merjahu se u qerrova e prap spo shoh???Mshif mire iher.![]()
Dashuria ndihet nuk shifet me sy te lire. Nuk merrke vesh ti. ?Sa trasparet merjahu se u qerrova e prap spo shoh???
Sa e thash me lart se kemi pa me sy da na vita dashurin, kurse ti fol me e ndje ??Dashuria ndihet nuk shifet me sy te lire. Nuk merrke vesh ti. ?
Mbylli syte e ndjeje, mos prit kot me dylbi ne dore.Sa e thash me lart se kemi pa me sy da na vita dashurin, kurse ti fol me e ndje ??![]()
Ktu afer meje po vetem se e kam.komshije hahahKu e ka shpin kjo Dashuria,ti bëjmë një vizitë???
Të ishte komshi po vija me vrap për vizitë? po qeka komshije?Ktu afer meje po
Ktu afer meje po vetem se e kam.komshije hahah
Eja se komshiu i saj jam unTë ishte komshi po vija me vrap për vizitë? po qeka komshije?
Unë jam mjaltë ton jeten?@Rrelse je akoma te mjalti ti prandaj ben dislike ??????