• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kujdes! WhatsApp nuk do të funksionojë më në këto celularë

Alb

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

auto_whats1524641026-401x241.jpg
Gjithnjë e më shumë risi nga rrjetet sociale të cilat po dominojnë tashmë çdo pjesë të jetës sonë.

Pak kohë më parë Whats App na njoftoi se me aplikacionin ‘ëhats removed’ do të kishim mundësinë të rikthenim mesazhet e fshira.

Mirëpo lajmërimi i fundit nuk është shumë pozitiv.

Whatsapp ka njoftuar fshehtë një ndryshim në shërbimin e tij, që nuk do pritet dhe aq mirë nga një pjesë e mirë e përdoruesve. Shumë shpejt, disa lloje celularësh nuk do të përdorin dot më Whatsapp-in, pasi kompania e zotëruar nga Facebook-u nuk do të punojë më për “smartphone”-t e vjetër.

Nga muaji dhjetor, Nokia S40, Android 2.3.3 ose më të vjetër, Apple iOS 6 ose më të vjetër (iPhone 3GS, Windoës Phone 8.0, Nokia Symbian S60, BlackBerry OS dhe BlackBerry 10) nuk do ta kenë më këtë shërbim.

Kompania rekomandon që të keni Android OS 4.0 ose më të ri, iOS 8 ose më të ri dhe Windoës

The post Kujdes! WhatsApp nuk do të funksionojë më në këto celularë appeared first on Lajmi i Fundit.

Nuk ekziston shqiptar qe ka celulare te ketille.. Keshtu qe mos e vrisni mendjen :p

Eksperti i fushes tha :p

Back
Lartë