• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ku jeni me ke jeni?

Burrat mesa di un flasin te sheshi jo te veshi ?
Me ke ngrit cik nervat ti po sdo te jap rendesin qe kerkon do te jap ate qe te takon.
Dhe heres tjeter kur te drejtohesh mua fol si burre jo si plakat ne shkalet e pallatit
Moj goc e dashur !
Nganjeher futesh kot pa lidhje.
Dhe per me teper me ben edhe ironi !
Me sa mbaj mend i kemi sqaru njeher qe patem debat bashk !
Kur une flas me te tjer mos nderhy.
nuk kam nderhyr kurr kur ti flet me te tjer !
Mos po te kerkoj shume?

Burrat mesa di un flasin te sheshi jo te veshi ?
Me ke ngrit cik nervat ti po sdo te jap rendesin qe kerkon do te jap ate qe te takon.
Dhe heres tjeter kur te drejtohesh mua fol si burre jo si plakat ne shkalet e pallatit
Se harrove !
Per plakat ke shkalla e pallatit ke ngaterru adres !
Nqs te kam prek diku ose dike e kam prek me ca kam par neper tema e jo ke cipi i shkalleve !
se kisha nje fije respekt te thash hajd te te them dicka !
Per pjesen e burrnis time di ku ta tregoj e me ke ! Cdokush mer ate cka meriton

Moj goc e dashur !
Nganjeher futesh kot pa lidhje.
Dhe per me teper me ben edhe ironi !
Me sa mbaj mend i kemi sqaru njeher qe patem debat bashk !
Kur une flas me te tjer mos nderhy.
nuk kam nderhyr kurr kur ti flet me te tjer !
Mos po te kerkoj shume?
Avash ti avash mos mer vrrull kot qetsohu ?

Se harrove !
Per plakat ke shkalla e pallatit ke ngaterru adres !
Nqs te kam prek diku ose dike e kam prek me ca kam par neper tema e jo ke cipi i shkalleve !
se kisha nje fije respekt te thash hajd te te them dicka !
Per pjesen e burrnis time di ku ta tregoj e me ke ! Cdokush mer ate cka meriton
???? avash mor se po rrezohesh se mos te iken naj koment pa ju prgj

Back
Lartë