• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ku do doje të ishe me personin sipër ?

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Tmë bëj një kafe

aww tani paske qene ti... une nuk e kam vizituar Barcelonen, e kam enderr ?
..ashtu rrugeve do dalim pra, nuk ka kuptim ne pushime te rrish brenda ?
Kam qen dhe me perpara por sjam tip qe me pelqejn fotot shum t them t drejten ?
Rrugve pra pse per ca do shkojm me u nguju aty ?

Kam qen dhe me perpara por sjam tip qe me pelqejn fotot shum t them t drejten ?
Rrugve pra pse per ca do shkojm me u nguju aty ?
e paske perjetuar :in se po bere fotot, nuk e perjeton por shef pastaj ne telefon ?
... do pinim vetem kafen e mengjesit aty brenda ?

e paske perjetuar :in se po bere fotot, nuk e perjeton por shef pastaj ne telefon ?
... do pinim vetem kafen e mengjesit aty brenda ?
Po jam tip qe me pelqen ti shijoj momentet vendet cdo gjo, fotot as sme interesojn shum.

Kafen e mgjesit po dhe pastaj verdall neper qytet, kafen e kishin scandal meqe ra fjala ?
Po gjithsesi do me shijonte ?

Po jam tip qe me pelqen ti shijoj momentet vendet cdo gjo, fotot as sme interesojn shum.

Kafen e mgjesit po dhe pastaj verdall neper qytet, kafen e kishin scandal meqe ra fjala ?
Po gjithsesi do me shijonte ?
..rendesi ka, qe do shkojme bashke ne Barcelona:in

Dikund ku ska qene kurre

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Back
Lartë