Dhe do bejm ohhhh hmmmm ohhh pastaj ???Nuk kam zemer gjeje ndonje vend tjeter ?...
tema: ne majen me te lart te Shqiperies ?ohooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dhe do bejm ohhhh hmmmm ohhh pastaj ???Nuk kam zemer gjeje ndonje vend tjeter ?...
tema: ne majen me te lart te Shqiperies ?ohooo
Keto ,,ohh hmm ohhh" Beje me dike tjeter.Dhe do bejm ohhhh hmmmm ohhh pastaj ???
Ti i paske ah ah ah ah deka ?Keto ,,ohh hmm ohhh" Beje me dike tjeter.
p.s une i kam te vecanta passthirrmatt lol ahahahhaha vdeka ??
Heu
Mi bej pak afer veshit qe te ma besh mishin pickurricka pickurrickaKeto ,,ohh hmm ohhh" Beje me dike tjeter.
p.s une i kam te vecanta passthirrmatt lol ahahahhaha vdeka ??
Heu
Ato qe I kam une konsiderohen si te bertitura ???Ti i paske ah ah ah ah deka ?
Ti do besh hapjen ?Tek party që do bëj një ditë shefi me gjithë anëtarët aktiv të Forumit. @Claa organizohuni?
Kur të më gjesh partnerin e duhur që të hap unë festën tek tapeti i kuq? se vetë nuk hy dot ??Ti do besh hapjen ?
Ore pune ka po nuk ka profesionist.Ato qe I kam une konsiderohen si te bertitura ???
Ke do ti? ?Kur të më gjesh partnerin e duhur që të hap unë festën tek tapeti i kuq? se vetë nuk hy dot ??![]()
Hajde afrohu se ta shtroj uneKur të më gjesh partnerin e duhur që të hap unë festën tek tapeti i kuq? se vetë nuk hy dot ??![]()
Mua se eshte e turpshme pzKe do ti? ?
JakMua se eshte e turpshme pz
Dje filloj shoku neser jam andej ke naj porosi ??ne korce per festen e birres
Do i japesh nanje me prov ????Jak
Sben ti.