Nuk o qe ta lash Seen loqko po thjesht sme pelqejn 3-shetHajde se po te près ????
se @Dredhza ma la seen ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nuk o qe ta lash Seen loqko po thjesht sme pelqejn 3-shetHajde se po te près ????
se @Dredhza ma la seen ??
Po e meritojm ne mi yllo tna maj zoti me hater ????Bereqaves nuk qahna me
Rrizkun e zotit ???
Tafmo kan kush ska tkeqen ???
Ne na ka majt me hâter zhbirtoo ???
Nuk te pelqen 3 veta ne kafe, kinema, apo darke?Nuk o qe ta lash Seen loqko po thjesht sme pelqejn 3-shet
Jo sepse gjithmon numri qift me terhek ?Nuk te pelqen 3 veta ne kafe, kinema, apo darke?
?
E cuditshme.
Sdashka treshe. Hajde dalim vetem u pa puna ???Po e meritojm ne mi yllo tna maj zoti me hater ????
Po mire mer noj kusho pra . Ça te them un ty ?Jo sepse gjithmon numri qift me terhek ?![]()
E ashtu bonPo mire mer noj kusho pra . Ça te them un ty ?
Hajde mi, ??????Sdashka treshe. Hajde dalim vetem u pa puna ???
Normale qe e meritojme ??????
Veq mir kalofshi loqko
Mes durrsakesh nuk kalohet kurre keq. ?Veq mir kalofshi loqko
Un jam vesh jam gati?
E un po vishem derisa te vish ti ??Un jam vesh jam gati?
Rraket erdha ?E un po vishem derisa te vish ti ??
Ndonjeher nuk mund te qesh sepse ndodh shpesh qe gjindem ne mes te nje udhkryqy qe i shoh drejtimet por nuk e di nga te vazhdoj ?Mes durrsakesh nuk kalohet kurre keq. ?
Edhe qesh se ste shoh dot merzit ?
Peto petooooo ??
Degjo zemren .Ndonjeher nuk mund te qesh sepse ndodh shpesh qe gjindem ne mes te nje udhkryqy qe i shoh drejtimet por nuk e di nga te vazhdoj ?![]()
SantoriniNa shëtit në ishuj mo