• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kritik per Bobin nga Shijaku :P

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Kjo ndodhi sepse dhe ti je pak fajtor për kte Situatë se nuk e Ke Mor në forum ? Ato që i ka lodh chati duhet me i sjell ktu qe te qetësohen ?
Kam Anat sa per 50 Barbie

ketu i duam te mira o vlla i dashur :lolx:
do te me vdesesh para kohe? :p

@CaTaLeYa po ti ku e di se cfare mardheniesh kam une me @Barbie ?
Te ka treguar zemra ime vete apo te pelqejne komentet kaps... ?

ps. Me fal per vonesen e replikes, pasi kam qene pak i ardhur ne forme nga pija, por tani jam esull dhe po... mund te merresh me mua nese do ! ?

Po e mbyll temem.

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Back
Lartë